woensdag 14 november 2012

Puree met witloof en kaas

Opnieuw een poging om mijn dochter witloof te laten eten en... HET IS GELUKT!! Niet van harte, maar toch, we maken vorderingen... ;-)

Benodigdheden:
  • Voldoende aardappelen voor puree
  • 5 stronkjes witloof
  • bekertje zure room
  • 1 soeplepel gedroogde tijm
  • Handvol geraspte oude kaas
  • p&z
Bereiding:
  • Schil en kook de aardappelen gaar met de tijm.
  • Spoel het witloof en snij in kleine stukken.
  • Roerbak enkele minuten op een hevig vuur, kruid met p&z.
  • Voeg de zure room toe en roer onder het witloof.
  • Giet aardappelen af en pureer.
  • Meng er het witloof onder en de geraspte kaas.
  • Meng alles goed onder elkaar en kruid naar smaak bij met zout.
Wij hebben dit gegeten met fishsticks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten