Aangezien het vandaag 'Donderdag Veggiedag' is, heb ik de wortelen verwerkt in een vegetarische pastasaus.
Benodigdheden:
- 300g wortelen
- 2 rode uien
- 1 klein rood pepertje
- 1 knoflookteentje
- blik tomatenblokjes (400g)
- Bakje half gedroogde tomaten 'Cheritos' in marinade
- beetje olijfolie
- p&z
- 250g penne rigate (volkoren)
- Maak de wortelen proper en snij in kleine blokjes
- Snij de uien, de knoflook en het pepertje fijn
- Alles aanstoven in wat olijfolie en een tiental minuten laten pruttelen
- De tomatenblokjes toevoegen en nog enkele minuten laten stoven
- Afkruiden met p&z
- Half doosje gedroogde tomaten ondermengen
- Ondertussen de Penne 'al dente' koken, afgieten en onder de saus mengen
Penne met wortel-tomatensaus |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten