dinsdag 1 april 2014

Nieuws maart-april '14

Vanaf heden ontvangen jullie maandelijks een nieuwsbrief. Willen jullie ook informatie of een vraag doorgeven dan kan dit via griet.ackerman@telenet.be .
Kathleen staat in voor de opmaak van de nieuwsbrief en onderhoudt de blog.

LEVERANCIERS
Vanaf heden is er een nieuwe producent voor het voedselteam: PUR FRUIT. Dit betekent vooral dat nieuwe producten kunnen worden besteld. Je vindt deze bio-producten onder de categorie 'fruitsap', 'broodbeleg: zoet beleg' en 'droge voeding: siropen'.

Voor PINTAFISH is het nog eventjes wachten. In ons huidig depot is het niet mogelijk om een diepvries te plaatsen (elektriciteit, plaats). Andere nabijgelegen teams zijn bereid met ons samen te werken, maar dit vraagt nog wat tijd.

De Oesterzwammen zullen drie keer op het jaar kunnen worden besteld. We dienen de pakketten af te halen in een team vlakbij (Ledebrugge of Rabot). We stellen voor om hier tussen de geïnteresseerden een beurtrol te installeren. Een aanrader trouwens! Meer hierover in een volgende nieuwsbrief.

ACTIVITEITEN
  • We plannen vooreerst een vergadering, gekoppeld aan een kookworkshop.
  • In juli organiseren we een afscheidsdrink voor Tim en familie. Als dank voor de tijd dat we er mochten zijn.
  • Op 18 mei gaat er een CONGRES door in de freinetschool De Wingerd. Griet legt in het depot een lijst voor geïnteresseerden. Het is altijd leuker met een groep te gaan. Graag ook inschrijven bij ilse@voedselteams.be . Een leuke gezinsuitstap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten